Информация за записване

Здравейте,

Тази година Играта ще се извършва по двойки. Повече информация за начина на игра на двойките – тук 

Напомняме, че играта започва на 26 октомври 2020 и завършва на 31 октомври 2020. Играта през седмицата ще се проведе паралелно в София и Пловдив. Финалният ден, 31 октомври, ще се проведе изцяло в Пловдив. Играчите от София трябва да си организират транспорт и пребиваване в Пловдив от събота на обед до събота късно през нощта.

Желаещите трябва да живеят или пребивават в съответния град за времето на Играта и да имат навършени 18 години и или ако нямат, да се свържат с организаторите на адрес  gamemaster@urban-larp.com за да бъде уточнено дали и при какви обстоятелства могат да бъдат допуснати.

Играчите, които вече имат сформирана двойка, могат да се запишат ето ТУК  Записването ще бъде отворено до 21 октомври 2020.  След регистрация и обработването ѝ от нас, ще получите мейл с информация как да заплатите дарение за споделени разходи и да потвърдите регистрацията си.

ВНИМАНИЕ!!!

Тази година сетингът е рестартиран! Това означава, че хората, които са играли на предишни игри, трябва да си измислят нови персонажи. Това се прави с цел по-интересна игра и разнообразие спрямо предишни години.

Принадлежностите (Отварач/Затварач) се определят на случаен принцип и ще ви бъдат разпределени след потвърждаване на регистрацията. Участието ви в Играта не е тайна, но пазете принадлежностите си в тайна!

Регистрацията в сайта е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА за всеки Играч, тъй като задачите и информацията си ще получавате единствено на този сайт. На него също така ще попълвате кодовете, които намирате, така че на практика Игра без регистрация е невъзможна. Регистрацията е обща за двойката – двамата имате един акаунт и едно общо потребителско име и парола, които можете да използвате последователно или едновременно за да следите информацията за Играта, която сте си заработили, както и за попълване на намерените кодове.

 

Приятна Игра!