Обща Информация

Скъпи Играчи,

Задачите си ще получвате в секция Съставки. Нови загадки ще има в 20:00 в дните: понеделник, сряда и четвъртък. За събота и финала в Пловдив ще получите допълнителна информация през седмицата.

 

Ако успеете да ги разрешите загадките и да отидете на мястото, съставките, които ще търсите, са оф-гейм представени от листчета с код, които са залепени (освен ако не е изрично указано друго) и трябва да потърсите.  Листчетата са поставени на места, които не се виждат на пръв поглед, за да бъдат защитени от случайни хора. Ако сте сигурни, че сте на мястото, трябва да се потрудите малко и да потърсите.

 

Ето така изглеждат листчетата, които търсите. Показалец за скала. Кодовете се състоят от главни латински букви и цифри. Умишлено са избягвани О и 0, за да няма объркване.

 

 

Листчетата не се махат и не се закриват повече от това, което са били когато сте ги намерили! Оставяйте всяко листче точно както сте го намерили! Ако смятате, че някой преди вас е преместил, отлепил или повредил листче или то е станало случайна жертва на стихии и цивилни, молим незабавно да се свържете с организатор за вашия град!

 

Нощите са студени, така че не забравяйте да се оборудвате с топли дрехи, удобни обувки, зареден телефон и светлина (челник, фенер).

Всички места за София са от вътрешната страна на Околовръстното и в обхвата на Софийски градски транспорт.
 
Всички места, които сме подбрали, са обществено достъпни 24 часа в денонощието.
 

Приятна и успешна Игра!

 

 

 

П.П.
Молим ви, ако имате симптоми на настинка или не се чувствате добре, да си направите тест и да се изолирате! Ако сте под карантина или изолирани, НЕ Я нарушавайте заради тази игра. Не търчете по нощите да търсите неща! Не се правете на герои! Истинското геройство е да бъдеш достатъчно разумен и зрял, за да предпазиш околните, дори когато ти се иска да участваш.
Знаем, че някои от вас приемат предизвикателството много сериозно, но нека не забравяме, че това е САМО ИГРА. Вярно е, че голяма част от нещата са на места без струпване на хора, но нощите са студени, на местата има други Играчи, а нека не забравяме и за всички хора, които може да срещнете по пътя.
Също така ви молим, ако сте под карантина, изолирани или с положителен тест, да уведомите организатор за това, за да може да вземем предвид евентуално отсъствие на отбора ви или човек от него от игра.
Дори да не сте в никоя от горните групи, ви молим по време на играта, при случайни срещи с други играчи, да носите маски и да спазвате дистанция. Напомняме, че маската топли на носа в дългите и студени самотни октомврийски нощи!
Бъдете здрави и разумни, носете си маските на местата със струпване на хора и спазвайте социална дистанция!